Verblijf Kadzo en Furaha
Door: Francien
Blijf op de hoogte en volg Arnold
09 Februari 2026 | Kenia, Ukunda
Al 2 weken zijn Birgit en Suzanne nu in Kenia en genieten iedere dag.
En net als wij: 't meeste van de vriendelijke , gastvrije en dankbare bevolking.
Ze zien af van de gebruikelijke toeristische attracties zoals een safari naar de Big5, een tochtje met een glasboot, surfen e.d.
Hun dagen zijn gevuld met strandwandelingen , trainingen met de acrobaten; ook aan t strand, bezoek sportschool, dagelijkse boodschappen en ritjes in de tuktuk, die ze af en toe ook zelf mogen besturen!
Vorige week hadden ze hier in Doric een BBQ georganiseerd voor de acrobaten met verse vis, kip en salade.
Ze bezochten in t weekend met enkelen van hen ook een disco van 23.15 -4.30 uur.
Samen met Safari ook een van deze vrienden bezochten we het Kaya Kinondo Forest, een heilige plek uit de 16e eeuw.
En natuurlijk kwamen ze ook een kijkje nemen bij Yaya en deelden daar handgemaakte etuis met kleurpotloden uit.
De Diani Mambo Acrobats gaven ook een kralenarmband aan Birgit en Suzanne met hun Keniaanse bijnaam erin verwerkt:
Furaha: de vrolijke/gelukkige
En Kadzo:schoonheid ( van binnen en buiten)
Natuurlijk gaan we deze week ook nog dineren bij de Ali Barbours Cave, vieren Valentijn in rode kleren en Suzanne verzorgd nog een 5-gangen sterrendiner( haar beroep immers! )als een blijvende herinnering aan haar bezoek hier en tevens afscheidsgeschenk.
Tot zover weer..wordt vervolgd.
Lieve groeten van ons vieren
09 Februari 2026 - 10:34
Ria :
Wat mooi om te lezen, ik denk dat de volgende generatie al klaar staat om jullie werk voort te zetten! Geniet nog van het verblijf daar samen en een lieve groet uit Gemert
09 Februari 2026 - 11:00
Jose:
weer heel wat gedaan daar!! En geniet straks van het grote diner!!!
09 Februari 2026 - 13:26
Petra:
Wat goed om te zien. Generaties verbinden elkaar.
jullie werk zal wel voortgezet worden.
10 Februari 2026 - 12:29
Corine Van Vroonhoven :
Wat een feest om deze activiteiten met je dochter en kleindochter te ondernemen.
10 Februari 2026 - 12:55
Wilna:
Hoi Francien en Arnold,
Ziet er allemaal heel gezellig uit!
En wat heerlijk die temperatuur, Fijn om aan het strand te verblijven en te wandelen.
Nog Veel plezier, samen met dochter en kleindochter!
Jan en Wilna.
20 Februari 2026 - 17:10
Walter En Lenie.:
Weer allemaal super dingen gedaan! Dat is genieten van het Keniaans leven!