Team Yaya op bezoek bij ons in Doric
Door: Francien
Blijf op de hoogte en volg Arnold
01 December 2025 | Kenia, Ukunda
Jambo hallo allemaal,
Dinsdagavond 25 november tegen de klok van 19.00 uur kwam June plus het team hier op bezoek.
Ze brachten Nana ook mee omdat ze nog niet was opgehaald bij de daycare.
Haar moeder was nog voor inkopen in Mombasa gebleven.
We lieten eten bezorgen van Chick Inn : gepaneerde kipdelen met friet en de gebruikelijke tomatenketchup. Mayonaise kennen de Kenianen niet.
Ondertussen werd kleding gepast die we van verschillende sponsors mochten ontvangen.
Claudia mocht het eerst met June naar de kledingkast op de logeerkamer.
Ze vertelde pas ,na een eerste drankje waar we mee geproost hadden, dat ze jarig was.
Dus zongen we voor haar Happy Birthday.
Voor ieder waren er 3 jurken en ook nog nieuwe slippers van onze kledingwinkel in Beek en Donk en zonnebrillen van onze opticien, ook uit die plaats.
Ze waren er allemaal heel blij mee en ook het eten vonden ze lekker.Ieder nam zijn doosje nog half gevuld mee naar huis!
Ook de kleine Nana genoot van de friet en t drinken.
Rond 22.00 uur gingen ze samen met de tuktuk weer huiswaarts.
Claudia, Mariam en Halua gingen in het grote bed in Yaya slapen en Nana bleef bij hen tot haar moeder haar om 23.00 uur op kwam halen.
In overleg met t team bestelt June nog 2 grote zeilen voor de daycare ter bescherming tegen de zon.
1 boven de zandbak en 1 boven de speelmat buiten.
Deze mat is handgemaakt door Thwaiba, de zus van Halua.
Ook ga ik nog nieuwe klei kopen ; de oude is op en versleten.
Tot zover weer t nieuws uit Kenia.
We wensen jullie een gezellige December maand.
Warme groeten van ons, Arnold en Francien
01 December 2025 - 09:04
Sjaan Tonnie. :
Wat zijn ze allemaal blij. Wij wensen jullie ook een fijne gezellige decembermaand.
01 December 2025 - 09:11
Petra Nabben:
Wat fijn al die blije mensen. En jullie dus ook.[e-1f604]
01 December 2025 - 09:24
Henriëtta :
Geweldig! [e-1f917]
01 December 2025 - 09:25
Margriet:
Wat zien de dames er prachtig uit!! Goed gedaan!
01 December 2025 - 10:30
Ria :
Wat gezellig en mooi allemaal, dit dankzij jullie tomeloze inzet in Nederland en in Kenia.
Fijne decembermaand en tot horen en zien, lieve groet.
01 December 2025 - 11:53
Walter En Lenie.:
Weer een super gebaar van jullie![e-1f44c]
01 December 2025 - 16:04
Corine Van Vroonhoven :
Wat heerlijk als je mensen blij kunt maken en zelfs in Kenia voor sinterklaas kunt spelen.