Baby Utti en dochter Birgit
Door: Arnold
Blijf op de hoogte en volg Arnold
20 Januari 2025 | Kenia, Diani Beach
Jambo, habari a subui ( goede morgen)
Afgelopen donderdag werd Utti, 11 maanden oud, bij Yaya gebracht.
Haar moeder is werkzaam in het ziekenhuis en vader heeft af en toe ook werk.
Zij is dus onze eerste baby.
Inmiddels zijn de binnenmuren en de deur geverfd en ook de zandbakrand en de banden hebben een kleurtje gekregen; oceaanblauw vonden we goed bij het zand van t strand passen.
Momenteel hebben we 6 kinderen en volgende week komt Martine van 1 ,5 jaar erbij.
Haar moeder is teacher.Dus we zijn tevreden, we groeien weer.
Ook donderdag arriveerde Birgit op Mombasa Airport Moi om 9 uur 's morgens.
Ze had haar koffers in Nairoibi achter gelaten op advies van een medewerker van de luchthaven omdat ze anders haar vlucht zou missen.
Na war mailtjes en telefoontjes worden die vrijdag naar Ukunda Airport overgevlogen en konden we die zaterdag met 2 tuktusk ophalen, 10 minuten van ons vandaan.
Birgit is vooral hier voor de warmte, waar haar lijf mee gebaat is, en werkt online ; dus niet een vakantie voor 2 maanden
Natuurlijk kunnen we samen wandelen, eten, zwemmen en kaarten.
Gezellig dus.
Wij wensen iedereen nog mooie weken in januari en hopelijk trekt de mist spoedig op.
Groeten van ons!
20 Januari 2025 - 08:24
José :
Goedemorgen, dank jullie wel weer voor het mooie verslag! Geniet ervan en een fijne en mooie week!
20 Januari 2025 - 09:15
Henriëtta :
Lekker samen genieten, gezellig!! Hartelijke groetjes van de buurtjes.... [e-1f600][e-1f64b][e-2640]️
20 Januari 2025 - 10:17
Petra Nabben:
Goedemorgen Arnold en Francien,
geniet van jullie tijd daar samen.
zo fijn dat het zo goed gaat.
liefs,
Petra
20 Januari 2025 - 10:38
Corine Van Vroonhoven :
Geniet ervan samen
20 Januari 2025 - 11:58
Walter En Lenie:
Wat een leuk kindje”baby”! Fijn dat Birgit ook daar is! Geniet samen van het mooie Kenia!
20 Januari 2025 - 12:46
Ria :
Geniet van jullie samenzijn en leuk die kleintjes die daar zo liefdevol worden opgevangen.
20 Januari 2025 - 18:52
WILNA:
Hoi Arnold en Francien,
Mooi dat Yaya weer groeit.
En gezellig dat Birgit er is.
Veel plezier samen.
Jan en Wilna.