Kerst en vakantie Yaya - Reisverslag uit Diani Beach, Kenia van Arnold - WaarBenJij.nu Kerst en vakantie Yaya - Reisverslag uit Diani Beach, Kenia van Arnold - WaarBenJij.nu

Kerst en vakantie Yaya

Door: Francien

Blijf op de hoogte en volg Arnold

29 December 2024 | Kenia, Diani Beach

Voor onze cottage staat een klein boompje, wij hebben daar mooi zicht op, dus ontstond het idee om er onze rode sterren (uit onze voorraad) in te hangen .Ook Linda, de housekeeper, hing er nog wat appels bij.De manager zei" I love this" en veel gasten maken er foto's van.

21 december kwam Peninah, die we al vele jaren kennen op "vakantie" hier.Ze werkt als pastor in verschillende kerken zelfs in Uganda.

Met haar gingen we 1 ste Kerstdag naar de St.joseph kerk om de H Mis bij te wonen die 2 en een half uur duurde met een toegift van nog 30 minuten met voordrachten van kinderen.

Tweede Kerstdag vertrok Peninah en kwam Lucy ook een vriendin van ons ook voor een kort verblijf hier.Zij genoot ook van deze korte vakantie en de kleren die we haar uit onze voorraad konden geven.Ook Peninah vertrok in nieuwe kleding van hier.

Wat de vakantie van Yaya betreft: Op 2 kinderen Ariana en Dasmin blijft June toch passen omdat hun moeders moeten blijven weken. Dit doet ze in haar eigen woning en soms als Ariana niet komt omdat haar mam vrij is brengt June Dasmin mee naar Doric.

Dat is dan genieten in t zwembad hier!

Volgende week beginnen de werkers, fundis , aan de opknapbeurt van Yaya: vloer en muren.

In de laatste week voor de vakantie hebben de kinderen nog volop genoten in de zandbak.

Onze oproep voor Duplo is ruimschoots beantwoord: Birgit brengt in januari 6 kilo mee.

Super bedankt sponsors ook voor de gulle financiële Kerstgaven.We voelen ons erg dankbaar en vereerd voor zoveel vertrouwen in ons en ons project.

Wij wensen iedereen fijne laatste dagen van 2024 en...een goede start in 't nieuwe jaar

Arnold en Francien

• 29 December 2024 - 09:03

Henriëtta :

Toch ook daar nog kerst gevierd, weer een mooie ervaring rijker. Fijn dat de duplo snel die kant op kan, wat zullen ze ervan genieten. Hartelijke Groetekes... De buurtjes [e-1f44d][e-1f600][e-1f64b]‍[e-2640]️

• 29 December 2024 - 11:13

WILNA:

Hoi Francien en Arnold,

Heel leuk al die positieve berichten.

Dat is nog eens Kerstmis vieren, minstens 3 uur in de Kerk zitten en het samen vieren.

In Nederland zit men tegenwoordig minstens 3 uur aan tafel, wat natuurlijk ook voor verbinding zorgt.

Wij wensen jullie ook een Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2025!!!

• 29 December 2024 - 12:19

Ria :

Hallo Francien en Arnold,

vanuit het mistige Gemert wens ik jullie en iedereen daar een goede jaarwisseling en veel gezondheid en geluk in 2025 met alles wat jullie daar allemaal realiseren.

[e-1f37e][e-1f378] groetjes

• 29 December 2024 - 12:39

José :

De Kerst alweer voorbij, wat gaat het snel, vooral als het gezellig is!

goed om te horen dat het goed gaat met iedereen!

ook voor jullie natuurlijk een mooie en fijne jaarwisseling.

• 29 December 2024 - 21:25

Walter En Lenie.:

Heel veel succes in het Nieuwe Jaar met “mooie dingen” doen!! [e-2764]️[e-2764]️