Nieuw gekleurd wagenpark
Door: Francien
Blijf op de hoogte en volg Arnold
26 November 2024 | Kenia, Diani Beach
We hebben vorige week drie driewielers en een loopwagentje aangeschaft voor Yaya.
De kinderen zijn er heel blij mee en een van moeders die haar kind kwam ophalen vertelde blij dat fietsen heel goed is voor de hersenen en het geheugen!
Jesse, autistisch, die op proef kwam, vindt nu structuur bij ons .Hij zei gisteren zelfs iets meer dan zijn gebruikelijke: jajajaja.We hoorden o.a. teacher, baby en bye.
Hij luistert goed naar vooral June en stoeit en knuffelt graag met haar.
Hij komt nu 5 dagen in de week.
Alu en Daja, 2 moslim jongens zijn 2 weken geleden besneden en kwamen gisteren weer even een kijkje nemen.zij wonen praktisch naast Yaya.
Ze dragen nu een kanga( omslagdoek) ipv een broekje.
A.s. zaterdag laten we door een fundi de zandbak rand maken ; daarna kunnen we t zand gaan kopen.
Op ons "plot" hebben we nu een avocado boompje geplant.De pit had Arnold in april voor ons huis in de grond gestopt naast een struik.
Toen we hier aankwamen meldde Idi de tuinman dat die wortel had geschoten en al 20 cm hoog was.
Hij heeft nu een ruimere plaats gekregen en kan over 3 jaar al vruchten dragen
Hopelijk mogen wij dat nog meemaken
De bananenbomen in de tuin hier doen t ook goed en Jacky de huishoudster bracht ons gisteren een hele tros die ik 's middags tot groot plezier van de kinderen bij Yaya uitdeelde.
De meeste bekenden hier hebben we inmiddels weer ontmoet en we zijn meer dan tevreden en vooral dankbaar met ons leven hier .
Tot een volgende keer.
Warme groeten van ons beiden
26 November 2024 - 13:33
Henriëtta :
Zo fijn dat jullie het zo naar je zin hebben. Wat mooi om te zien dat het zo goed gaat met Yaya. Geniet er van. Groetjes de buurtjes
26 November 2024 - 14:14
Walter En Lenie: